kokteli 1

5 Рецепата да прегрмите вашу дневну дозу јабуковог сирћета

Јабуково сирће налази се у самом врху табела суперхране. Оно доприноси телу на толико начина, од одржавања и побољшања здравља до помоћи код болести. Редовно узимање заиста вам може променити живот.
Признајмо, јабуково сирће нема уопште леп укус. Али користи су више него вредне смешног израза лица док га пијете. За мене овај укус, често доприноси прескакању узимања. Оно једноставно нема добар укус. Тако сам током времена почео да га додајем различитим соковима и створио сам ове рецепте са јабуковим сирћетом које чак и моја деца пију.

5 коктела са јабуковим сирћетом

Коктел са Брусницом
1-2 кк сирћета јабуке
2 кк сока од бруснице
1 1/2 шоље воде
2 к сирупа јавора
Промешати и пити.
Напомена: Ја волим додатак боровнице. Боровнице су богате антиоксидансима. Оне су такође добре за уринарни и дигестивни тракт и здравље срца.

Старомодни слатки палилац
1 ½ шоље воде
1-2 кк сирћета јабуке
2 кк меласе
Промешати и пити. Препорујем да се ово пије ујутру.
Напомена: Овај рецепт не само да вам даје одличне бенифите јабуковог сирћета, али такође вам даје и преко потребне састојке као што су: Гвожђе, Магнезијум, Магнан и калцијум, који се налазе у меласи. Меласа је добра за вашу косу и безбедан је заслађивач за дијабетичаре.
Парадајз петља
1 ½ шоље парадајз сока
1-2 кк сирћета од јабуке
½ кк морске соли
Пар капи чили соса
Промешати и пити. По мом мишљењу ово је један од најлакших начина да се попије јабуково сирће. Тако да, ако сте љубитељ сока од парадајза, можете заиста уживати у овом пићу.
Супер наранџасти сок
1 ½ шоља свжег сока од црвеног грејпфрута
1-2 кк сићета од јабуке
2 кк меда
Промешати и пити. Ово је добро пре свакод оброка. Напомена: ако покушавате да скинете који килограм овај сок може постати ваш најбољи пријатељ. И јабуково сирће и грјепфрут ће вам помоћи у томе. Грејпфрут такође снижава холестерол и помаже као превентива код и артритиса.
Метак
1 кашика јабуковог сирћета
1 кашика воде или сока од јабуке
Само га испијете. Затворите нос и задржите дах и само напред.

Tags: No tags

Add a Comment

You must be logged in to post a comment